Hire-me

  1. Termeni şi condiţii
  2. Documente contractuale
  3. Modalitatea de platã
  4. Livrarea produselor
  5. Returnarea produselor
  6. Politica de confidenţialitate
  7. Riscuri şi responsabilităţi
  8. Garanţia produselor
  9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. TERMENI ŞI CONDIŢII:

Vânzãtor  –    Societatea Comercialã EUROCITY CONSULTING INVEST S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, Str. Aleea Compozitorilor nr. 6A, Bl.822, Sc.2 , Ap. 69, Sector 6 având codul de înregistrare fiscalã RO  21839278, înregistratã la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40 / 10517 / 31.05.2007,telefon: 0728.933.902 , administrator al magazinului virtual „bebemagazinonline.ro”;
Cumpãrãtor –    persoana fizicã sau juridicã ce emite o Comandã;
Comandã       –    modalitate de comunicare între Vânzãtor şi Cumpãrãtor, ce intervine ca urmare a accesãrii site-ului de cãtre Cumpãrãtor;
Produs             –     obiectul/bunul care urmeazã a fi vândut Cumpãrãtorului;
Contract         –     orice comandã care este acceptatã de Vânzãtor şi materializatã sub forma unui formular electronic, prin care Vânzãtorul este de acord sã livreze produse şi servicii, iar Cumpãrãtorul sã le achiziţioneze;

Termenii şi condiţiile urmãtoare sunt aplicabile tuturor Cumpãrãtorilor, iar prin accesarea site-ului Cumpãrãtorii se obligã sã respecte termenii şi condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia în vigoare.
Termenii şi condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând, fãrã vreo obligaţie din  partea Vânzãtorului de a notifica eventualele schimbãri, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi Cumpãrãtorii.
Imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi ca aspect în orice mod datoritã schimbãrii sau modificãrii acestora de cãtre producãtor, fãrã vreo notificare prealabilã. În acest sens, Vânzãtorul depune eforturi în vederea menţinerii corectitudinii informaţiilor expuse pe site.
De asemenea, unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de cãtre  Vânzãtor fãrã preaviz sau pot conţine erori de operare.
Promoţiile/ofertele prezente pe magazinul virtual sunt valabile în limita stocului disponibil.
Magazinul virtual poate conţine şi link-uri cãtre alte site-uri. Vânzãtorul nu este responsabil de politica de confidenţialitate practicatã de acestea precum şi de orice altã informaţie menţionată pe aceste site-uri.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE:

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpãrãtorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzãtorul îşi deruleazã operaţiunile pe site.
Comandă va fi compusă din următoarele documente:

  1. Formularul electronic (împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi  facturare) sau Comanda telefonică (în intervalul orar 9-18 de luni până vineri – cu excepţia zilelor de sărbătoare legală sau declarate libere prin lege) şi condiţiile sale specifice;
  2. Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul);
  3. Termeni şi condiţii

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii şi condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

OBIECTUL CONTRACTULUI:

Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele şi serviciile cu privire la care Cumpărătorul şi-a exprimat opţiunea  de a le cumpăra, prin generarea unei comenzi electronice sau telefonice pe magazinul virtual confirmată de către Vânzător. Produsul/produsele are/au caracteristicile menţionate de către Vânzător pe site.

PREŢUL CONTRACTULUI:

Preţul produsului/produselor este acela menţionat pe magazinul virtual. Preţul poate fi modificat de cãtre Vânzãtor, în orice moment, fãrã preaviz.
În situaţia în care, din eroare, preţul afişat pe site nu este cel real, Vânzãtorul va informa Cumpãrãtorul cu privire la corectitudinea preţului.
Preţul nu conţine taxa de livrare.
Preţul afişat nu conţine T.V.A. întrucât societatea noastră nu este plãtitoare de T.V.A.

3. MODALITATEA DE PLATÃ:

Preţul şi modalitatea de platã sunt specificate în Formularul electronic.
Vânzãtorul va emite cãtre Cumpãrãtor o facturã pentru produsele şi serviciile ce urmeazã a fi livrate, obligaţia Cumpãrãtorului fiind sã furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.
Plata se efectueazã  cu numerar şi se face în lei, integral, la livrare în sistem ramburs sau prin transfer bancar înainte de livrarea produselor. În cazul transferului bancar plata se va face  numai dupã confirmarea, din partea Vânzãtorului, a disponibilităţii produselor.
Cu excepţia unei înţelegeri diferite între Vânzãtor şi Cumpãrãtor, livrarea produselor şi serviciilor se realizeazã exclusiv prin intermediul unei societăţi de curierat rapid, pe bază de contract.
Plata produsului se va face dupã predarea coletului cãtre Cumpãrãtor, direct cãtre firmă de curierat pe bază de chitanţa descãrcãtoare.
Vânzãtorul atenţionează Cumpãrãtorii cã, în cazul livrãrii prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzãtor sã permitã Cumpãrãtorului deschiderea coletelor înainte de semnarea documentelor de livrare, ci doar ulterior semnãrii documentelor de livrare şi achitãrii  contravalorii acestora.
Vânzãtorul va efectua livrarea produselor şi serviciilor doar pe teritoriul României.
Proprietatea asupra produselor şi serviciilor va fi transferate Cumpãrãtorului la momentul efectuãrii plãtii.

4. LIVRAREA PRODUSELOR:

Vânzãtorul îşi va îndeplini obligaţiile contractuale în termen de 1 – 3 zile lucrãtoare de la momentul confirmãrii disponibilităţii produsului/produselor şi de cel mult 30 zile lucrătoare în cazul produselor pe bazã de precomandã (care nu se aflã în stoc). În cazul în care nu poate executa contractul din cauzã cã produsul nu este disponibil, Vânzãtorul va informa Cumpãrãtorul despre aceastã situaţie.
Vânzãtorul poate livra Cumpãrãtorului un produs similar având  aceleaşi caracteristici, în situaţia în care produsul solicitat iniţial nu este disponibil, numai dupã informarea şi cu acordul Cumpãrãtorului.
Produsul va fi livrat Cumpãrãtorului printr-o firmã de curierat. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil fată de Cumpărător pentru toate obligaţiile contractuale.
Vânzãtorul va livra produsele în cadrul termenelor menţionate pe site sau telefonic pentru produsul comandat.
Vânzãtorul, în cazul în care nu poate onora comanda motivat de faptul cã produsul său serviciul nu este or nu mai este disponibil, va informa Cumpãrãtorul despre aceastã indisponibilitate, urmând ca, eventualele sume de bani achitate de către Cumpãrãtor, cu titlu de avans, pentru produsul său serviciul indisponibil, sã fie rambursate în termen de maximum 30 de zile.
În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vânzãtorul va anunţa Cumpãrãtorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrãrii.
În situaţia în care Vânzãtorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, Vânzãtorul poate refuza onorarea livrãrii, fãrã ca acest lucru sã se considere o încãlcare a contractului sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

5. RETURNAREA PRODUSELOR:

Potrivit Art. 9 aliniat  1 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , Consumatorul  beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Cheltuielile aferente returnãrii produselor sau serviciilor sunt în sarcina exclusivã a  Consumatorului. Returnarea produselor catre SC Eurocity Consulting Invest S.R.L trebuie realizata prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de consumator , exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i .
În cazul returnãrii, produsul trebuie sã fie însoţit de ambalajul original, accesorii complete (dacã este cazul), consumabile originale sigilate (dacã este cazul), documentele aferente achiziţiei.
În cazul în care produsele a cãror returnare se solicitã prezintã ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzurã, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsã, certificate de garanţie lipsã, facturã de achiziţie lipsã, ne rezervãm dreptul de a nu accepta returul, de a reexpedia produsul Consumatorului , costurile de transport fiind suportate de catre Consumator. 

Daca produsul livrat catre consumator nu este conform cu cel prezentat pe site, prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre SC Eurocity Consulting Invest S.R.L .

Conform art. 14 alin 3 Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

În cazul exercitãrii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult  14 zile   de la receptia produsului returnat.

Adresa de returnare  produse: Str. Aleea Compozitorilor nr. 6A, Bl.822, Sc.2 , Ap. 69, Sector 6, Bucuresti, Romania.

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile numai prin completarea scrisa si trimiterea prezentului formular de retragere.

6.  POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE:

Informaţiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al Vânzătorului şi după obţinerea unui angajament de confidenţialitate din partea celui care le primeşte.
Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părti nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comanda fără consimţământul prealabil scris al Vânzătorului.
Datele clienţilor nu pot fi folosite, şi nici furnizate altor părti.
Vânzătorul prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la Cumpărători a datelor personale necesare executării contractului şi se obligă să respecte dispoziţiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Pentru executarea contractului, Vânzătorul va transmite datele cu caracter personal culese de la Cumpărători către firmă de curierat, care va livra produsele.
Vânzătorul nu va dezvălui nici un fel de informaţie despre Cumpărători fără a primi mai întâi consimţământul expres al acestora. În acelaşi timp însă, poate dezvălui informaţii şi date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

7.   RISCURI ŞI RESPONSABILITĂŢI:

Vânzãtorul nu poate fi fãcut rãspunzãtor pentru nici o pierdere în situaţia în care aceasta este cauzatã de nerespectarea prezentelor termene şi condiţii precum şi a celorlalte instrucţiuni care însoţesc produsele ( certificat de garanţie şi instrucţiuni de utilizare ). De asemenea , Vânzãtorul nu poate fi tras la rãspundere pentru nicio daunã provocatã de utilizarea necorespunzãtoare, incorectã şi/sau nerezonabilã a produsului.
Vânzãtorul nu rãspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea accesãrii anumitor link-uri accesibile de pe site.
Vânzãtorul nu este responsabil pentru daune rezultate din utilizarea produselor şi serviciilor dupã livrare şi, în special, pentru pierderea produselor.

8.  GARANȚIA PRODUSELOR:

Toate produsele comercializate pe magazinul virtual beneficiazã de garanţie 24 de luni în condiţiile Legii 449/2003, republicatã, privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producãtor/importator în parte.
Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalatã în maxim 48 ore de la recepția mãrfii pe adresa de e-mail sesizãri@bebemagazinonline.ro. Orice sesizare ulterioarã nu va fi luatã în considerare.
Reclamațiile privind deficiențe ale produsului/produselor achiziționate pot fi fãcute la adresa de email sesizari@bebemagazinonline.ro.
Cumpãrãtorul are obligația sã ia la cunoștințã și sã respecte prevederile cuprinse în Certificatul de Garanție, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanția.

FORȚA MAJORÃ:

Nici una din pãrți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacã o astfel de neexecutare este datoratã unui eveniment de forțã majorã, în conformitate cu legislația în vigoare.

LEGEA APLICABILÃ :

Contractul este supus legii române. Eventualele litigii apãrute între Vânzãtor și Cumpãrãtor se vor rezolva pe cale amiabilã sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilã, litigiile vor fi soluţionate de instanțele judecătoreşti române competente.

9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

SC EUROCITY CONSULTING INVEST S.R.L.este operator de date cu caracter personal și este înregistratã la AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL sub numărul  29327.
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintã orice operațiune sau set de operațiuni care se efectueazã asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea cãtre terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alãturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.
Vânzãtorul înregistrează numai informațiile cu caracter personal oferite voluntar de cãtre  Cumpãrãtor.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificatã și completatã, Vânzãtorul are obligația de a administra în condiții de siguranțã și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeazã Cumpãrãtorii.
Vânzãtorul respectã dreptul la confidențialitate a datelor fiecãrei persoane care accesează magazinul virtual.
Vânzãtorul nu va colecta date personale despre Cumpãrãtori (nume, adresa, telefon sau adresa de poştă electronică) (numite în continuare „Date Personale”) exceptând situația în care Cumpãrãtorii  comunicã aceste date pentru încheierea contractului.

Conform Legii nr. 677/2001, Cumpãrãtorii beneficiazã de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și de a se adresa justiției (art. 18). Totodatã, aceștia au dreptul de a se opune prelucrãrii datelor personale care îi privesc și sã solicite ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoanã se poate adresa cu o cerere scrisã, datatã și semnatã adresatã Vânzãtorului prin e-mail.
Orice persoanã are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrãri prevãzute de lege (de ex.: prelucrãri efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socialã). Prin urmare, aceastã mențiune nu poate figura dacã prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoanã are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro.

COLECTAREA AUTOMATàDE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL:
În unele cazuri, este posibil că Vânzãtorul sã colecteze informații cu caracter non-personal despre Cumpãrãtori. Exemple de informații de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit și numele domeniului website-ului de unde a fost fãcutã conexiunea la site.
În timpul vizionãrii site-ului, Vânzãtorul va putea stoca anumite informații pe care Cumpãrãtorul le utilizeazã cu ocazia accesãrii magazinului virtual. Aceste informații vor fi sub forma unui fișier „Cookie” sau a unui fișier similar. Aceste fișiere „Cookies” ajutã Vânzãtorul sã construiascã un site sau publicitate care sã rãspundã cât mai bine intereselor și preferințelor Cumpãrãtorilor.

Lasă un răspuns

Se încarcă...