6 septembrie 2013

Inovatia Mebby

Medel a fost înființată în Parma, Italia, în 1966, în domeniul  inhalării și dezvoltării sistemelor de terapie cu aerosoli.
Datorită profesionalismului de-a lungul anilor, Medel a devenit un lider în domeniul medical.
Afirmația Companiei „PENTRU SĂNĂTATEA TA” este o dovadă a valorilor istorice. De asemenea „Inovare și Tehnologie pentru sănătatea ta” este misiunea grupului Medel.
Medel Group este acum o companie stabilă, care distribuie produsele sale în peste 70 de țări din întreaga lume.

Inovatia Mebby.

Mebby face parte din grupul Medel.Mebby

Mebby Dragoste și Stiință este o nouă generație de produse  dedicate nevoilor mamelor şi copiilor.
Gama Mebby este o colecţie inovatoare de produse, concepute special pentru a facilita  munca  unui  părinte  și de a ajuta  în  primii ani copilulul dumneavoastră.
Promisiunea Mebby şi angajamentul  fata de clienții săi este de a continua  în acest sens, crearea de produse inovatoare, eficiente și în condiții de siguranță care răspund nevoilor  moderne de astăzi, cu respectarea mediului în care trăim.

Una dintre cele mai mari inovaţii ale mărcii Mebby este îmbrăcămintea care creşte odată cu copilul dvs.

Mebby Body UP sunt realizate cu o nouă generație “Hi Tech”, care se aplică noilor tehnologii textile, dezvoltate pentru aplicații de sport și medicină, şi adaptate la nevoile mamei și copilul ei.
Mebby
 
Body UP în structura sa conține ioni de argint, care creează o protecție delicată şi naturală pentru piele. Argintul a fost întotdeauna utilizat în medicină pentru activitatea sa naturală antibacteriană.
Protecția delicată și naturală de ioni de argint rămâne neschimbată chiar și după numeroase spălări.Body up

Avantajele Body UP sunt următoarele:

 • ANTIBACTERIAN: Datorită ionilor de argint, se reduce proliferarea bacteriilor responsabile de mâncărime, roșeață și mirosuri.
 • HIPOALERGENICE ŞI ANTIFUNGICE: Datorită ionilor de argint, se reduc alergiile provocate de ciuperci și bacterii.
 • EFECTUL TERMOREGLARE: Stilul de realizare, fabricare combinat cu proprietățile materialului din care sunt realizate oferă confort ridicat și permeabilitate, astfel încât este cald în timpul iernii și răcoros în timpul verii.
 • FĂRĂ CUSĂTURĂ: Nu există cusături laterale care pot provoca înroșirea pielii delicate a copiilor.
 • EFECTUL FIT SOFT: Este un design special tridimensional care-l face extraordinar de moale și elastic, adaptabil la orice mișcare a copilului pe care îl însoţeşte în creșterea lor, de la leagăn până la primii pași.
 • UŞOR DE PURTAT: Materialul se întinde şi îl face ușor de purtat pentru a se potrivi cu capul mic, picioarele şi braţele copilului dumneavoastră.
 • UŞOR DE SPĂLAT: într-o clipă și nu are nevoie de călcat!
 • CONVENABIL: Datorită elasticităţii sale extraordinare şi rezistenţa, durează în timp și îmbrăcă copilul dvs. de la 0 la 3 ani şi chiar mai mult.

 -body-up-mebby

Sunt disponibile 4 tipuri  de Body UP :

 • Body UP 4 Season
 • Body UP Light
 • Body UP Warm
 • Body UP Stretch

Lasă un răspuns

Se încarcă...