Formular de retragere

Potrivit Art. 9 aliniat  1 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , Consumatorul  beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Cheltuielile aferente returnãrii produselor sau serviciilor sunt în sarcina exclusivã a  Consumatorului. Returnarea produselor catre SC Eurocity Consulting Invest S.R.L trebuie realizata prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de consumator , exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i .
În cazul returnãrii, produsul trebuie sã fie însoţit de ambalajul original, accesorii complete (dacã este cazul), consumabile originale sigilate (dacã este cazul), documentele aferente achiziţiei.
În cazul în care produsele a cãror returnare se solicitã prezintã ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzurã, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsã, certificate de garanţie lipsã, facturã de achiziţie lipsã, ne rezervãm dreptul de a nu accepta returul, de a reexpedia produsul Consumatorului , costurile de transport fiind suportate de catre Consumator.

Daca produsul livrat catre consumator nu este conform cu cel prezentat pe site, prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre SC Eurocity Consulting Invest S.R.L .

Conform art. 14 alin 3 Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

În cazul exercitãrii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult  14 zile   de la receptia produsului returnat.

Adresa de returnare  produse: Str. Aleea Compozitorilor nr. 6A, Bl.822, Sc.2 , Ap. 69, Sector 6, Bucuresti.

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile numai prin completarea scrisa si trimiterea prezentului formular de retragere:

Formular de retragere

Nume*
Prenume*
Telefon*
E-mail*
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :*
Comandate la data de:*
Primite la data de:*
Cantitate:*
Numar Factura*
Motiv returnare Produs:*
Adresa de preluare*
Observatii/Alt motiv*
Protectie Spam*Introduceti textul din imaginea alaturata


Refresh   Help
  captcha

   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Lasă un răspuns

Se încarcă...