cum cumpar

Cum cumpăr ?

Pentru a vă uşura procesul de cumpărare vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi :

  • Comanda online

Produsul pe care doriţi să îl comandaţi poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din dreapta paginii ce conţine Categoriile de Produse, prin folosirea câmpului de căutare(search ), sau direct din pagina de Produse situată în Meniul principal situat în bară de sus. În momentul în care aţi selectat cantitatea dorită folosind semnele – şi + şi apăsaţi Adăugă în Coş produsul va fi automat transferat în coşul de cumpărături.
În acest moment va apărea Coşul de Cumpărături cu menţiunea ca ,, Produsul ” x ” a fost adăugat cu succes în Coşul dvs. „. Aveţi posibilitatea să continuaţi cumpărăturile apăsând acest buton sau să finalizaţi comanda dumneavoastră astfel:
– Sunt afişate produsele comandate, preţul, cantitatea şi totalul. De asemenea, dacă se doreşte modificarea cantităţi aceasta se poate realiza după care se apasa butonul ,, Actualizează Cos „.
– La ,,Totaluri Cos ” va apărea costul produsului şi se va selecta modalitatea de Livrare ( Livrare în Bucureşti şi Livrare Naţională ).
– Produsele a căror valoare depăşesc 350 Ron beneficiază de Transport Gratuit.
– Se va apăsa butonul ,, Finalizare Comandă ” care va deschide o pagină noua numită ,, Plasează Comanda ” unde sunt afişate Adresa de Facturare şi Adresa de Livrare. Se bifează căsuţa ,, Livrează la Adresa de Facturare ? ” dacă Adresa de Facturare este aceasi cu Adresa de Livrare.
– De asemenea dacă clientul nu deţine un cont, are posibilitatea de a creea unul prin bifarea căsuţei ,, Creaţi un Cont ? „. Crearea unui cont nu este obligatorie întrucât Clientul poate cumpăra produse de la bebemagazinonline.ro prin comandă rapidă ( fără a creea cont ). Totuşi noi recomandăm crearea unui cont deoarece pe viitor dacă se mai doreşte cumpărarea unui produs de pe bebemagazinonline.ro, procedura va fi simplificata întrucât în sistem există, odată cu crearea contului, toate datele necesare ( nume. prenume, adresa de facturare, adresa de livrare etc. ).
– După completarea datelor, se va alege modalitatea de plata: Plata la destinaţie – Ramburs sau Transfer Bancar direct.
– Se va citi şi bifa căsuţă cu ,,Termenii şi Condiţiile ” şi se va finaliza comanda apăsând butonul ,, Plasează Comanda „. După Plasează Comandă va apărea o pagină cu ,,Comanda Primită”. Din acest moment comanda dvs. va fi procesata în cel mai scurt timp.
Comanda online este disponibilă 24 / 24 cu menţiunea ca , comenzile preluate în zilele de Sâmbătă şi Duminica vor fi procesate începând cu prima zi a săptămânii.

  • Comanda telefonică

Puteţi comanda produsele de pe site şi verifică stocurile apelând un reprezentant bebemagazinonline.ro prin telefon:

RDS: 0770944799

  • Comanda prin e-mail

În secţiunea contact puteţi trimite comanda dumneavostra folosind formularul.
Completaţi adresa dumnevoastră de e-mail
Confirmaţi adresa de e-mail
Completaţi numele dvs.
Mesaj: completaţi produsul său produsele pe care le doriţi.

Cum plătesc ?

Aveţi la dispoziţie mai multe metode de plata:

  • Plata ramburs: plăteşti în numerar la livrare.
  • Plată prin transfer bancar (ordin de plată). Livrarea produsului / produselor se face după intrarea întregii sume în contul S.C. Eurocity Consulting Invest S.R.L. În cazul în care optaţi pentru această metodă de plată, vă rugăm efectuati plata numai dupa confirmarea  disponibilitatii produsului  din partea  operatorului nostru . Numărul de cont îl găsiţi la pagina de Contact

Lasă un răspuns

Se încarcă...